Koebenhavn-kontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Vesterbro

10 - 50 m2 kontorfællesskab i Vesterbro til leje

Nyistandsat penthouse med central placering, egen indgang og udsigt til trætoppe

KLAR TIL INDFLYTNING I DAG!

Nyistandsatte lokaler i penthouse, egen indgang, udsigt til trætoppe og fri for trafikstøj. Centralt i København får I et lyst og lækkert kontorområde fordelt på et glaskontor og et storrumskontor, hvor I får jeres egen langside. Der er højt til loftet, der er smagfuldt akustikdæmpet, og gennem lokalernes store vinduespartier er der udsigt til en stor og grøn gård med høje træer – zen midt i storbyen.

Når I flytter ind, er det plug-and-play, for kontorpladserne står parate med spritnyt inventar: skriveborde (hæve/sænke), ergonomiske kontorstole, lamper og mødebord med stole. Lokaler er nyistandsat, og inventar er nyindkøbt.

Der er egen indgang til lokalet, og I kan efter eget ønske tage ejerskab over indgangen fx med eget skilt.

Lokalerne har eget tekøkken og toilet, og der er der adgang til gratis espressomaskine og danskvandsautomat (forbrug ad libitum). Et tilstødende loungeområde og et ekstra mødelokale med storskærm og plads til 10 personer kan desuden benyttes.

Mulige tilkøb:
1. Personlig P-plads i lukket gård for 1.500 kr. pr. måned.
2. Lækker frokostordning med stor og varieret frokostbuffet af høj kvalitet (også for vegetarer) kan vælges til for 65 kr. ekskl. moms pr. person kun et stenkast væk. Mulighed for at spise udendørs på stor tagterrasse.

Lejemålet er perfekt til fx rådgivere, advokater, designere, it-folk og andre erhverv, der har brug for 3-4 moderne a...