Koebenhavn-kontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, kontorfællesskab, showroom til leje i Ishøj

15 - 60 m2 kontor, kontorfællesskab, showroom i Ishøj til leje

Kontorlokaler - Kontorfællesskab

Attraktivt nyrenoveret indflytningsklar kontorfællesskab centralt på Vestegnen
Nyt kontorfællesskab med selvstændige kontorer og fællesarealer, særdeles centralt placeret i veludbygget industriområde i Ishøj med 1. min. til flere motorveje, bus og S-tog.

Ejendommen er på 1.200 M2 og med en række unikke faciliteter såsom 3.000 M2 have og stor terrasse samt parkeringsarealer. Ejendommen er nyrenoveret og fremstår meget flot, præsentabel samt indflytningsklar.

Hvis du ønsker at starte billigt i et selvstændigt kontorlokale, og samtidigt være en del af et dynamisk fællesskab af små/mindre virksomheder, tilbyder vi pt. 2 ledige kontorer i vores kontorfællesskab på 1. sal (Fra 15 til 45 M2)

Gratis parkering og Internet. Fri brug af mødelokale, køkken, toiletfaciliteter og adgang til fællesområder. Inklusiv i prisen er bl.a. Internet, El, varme og vand, samt rengøring i fællesarealer.
Pris fra kr. 3.000,- pr. måned + moms.

Services:
Indhegnet grund, Elektrisk gitterport, Videoovervågning, Alarmsystem, Internetforbindelse, Eget firmaskilt ved indgang, Konference-mødefaciliteter, Showroom, Køkken/frokoststue, Relax område med TV, Parkeringspladser, Rengøring mv.

Vi ser frem til at høre fra dig, og om dine ønsker og behov - samt ikke mindst fremvise, hvad vi selv synes er, et absolut fantastiske og hyggeligt kontormiljø!

Jørgen & Tino